Werkwijze

Het intakegesprek

In dit gesprek gaan we samen ontdekken of we erachter kunnen komen waar u tegenaan loopt en waar we het coachtraject op gaan inzetten. Als het van beide kanten klikt en u heeft er een goed gevoel bij, kan de coaching beginnen.

Het coachtraject
In ongeveer 5 coachgesprekken merkt u dat u nieuwe inzichten ontwikkelt en gaat u bewuster leven. U voelt zich beter en krijgt weer grip op het leven. De gesprekken vormen de basis van het traject. Daarnaast zou het kunnen dat u opdrachten meekrijgt om thuis voor te bereiden. Zo werken we toe naar het doel dat bij het intakegesprek is vastgesteld.

Natuurlijk bepaalt u uiteindelijk zelf hoe lang u behoefte aan coaching heeft. Soms kunt u met 1 of 2 gesprekken alweer verder. Ieder coachtraject is anders. Het is een persoonlijk traject en kent daardoor geen standaard programma.

Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van specifieke technieken die passen bij de fase van het proces waarin u zich bevindt.

Vertrouwen
Vertrouwen is de basis om een veilige ruimte te creëren waarin gewerkt kan worden aan persoonlijke, vaak kwetsbare en soms confronterende zaken. Alles wat er tijdens het coachingtraject wordt besproken, zal vertrouwelijk worden behandeld en gerespecteerd.