Wie ben ik?

Mijn naam is Veronique Krems. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven en heb o.a. gewerkt als projectmedewerker en als secretaris van de Medezeggenschap (Ondernemingsraad) bij een grote verzekeringsmaatschappij. Hierdoor heb ik veel mensenkennis opgedaan en ben ik in staat snel tot de kern van een situatie/probleem te komen.


Zo is de basis gelegd voor de oprichting van mijn eigen praktijk.

Naast mijn werk in het bedrijfsleven heb ik veel tijd besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling. In 2009 heb ik de opleiding HBO Coaching afgerond. Verder ben ik sinds 2011 gecertificeerd NLP Practitioner (The Society of NLP). Ook heb ik me intuïtief sterk ontwikkeld. Dit helpt me om nog beter te kunnen inschatten waaraan de klant behoefte heeft.

In 2011 heb ik Praktijk "at home" opgericht. Mijn doel is om op een laagdrempelige manier mensen te helpen. Door mijn huis open te stellen voor de coachgesprekken en healingbehandelingen, wil ik bewerkstelligen dat de klant zich snel thuis voelt.

Ook bied ik assistentie aan ouderen. Veel ouderen willen graag lang en zelfstandig thuis blijven wonen, ook als dat niet zo heel gemakkelijk meer gaat. Ik vind het belangrijk dat zij zo lang mogelijk de regie blijven houden over hun eigen leven. Hiertoe bied ik assistentie/begeleiding die is aangepast aan de persoonlijke wensen en behoeften van de oudere. 

Ik heb diverse jaren gewerkt als welzijnsbegeleider voor senioren. Tevens ben ik werkzaam geweest op een gesloten afdeling voor mensen met diverse vormen van dementie.